OVER FAMILY Vierpolders

Ons verhaal

WELKOM BIJ FAMILY Vierpolders

Blijf gezellig eten bij Family Vierpolders of bestel gemakkelijk Family voor thuis.

Vierpolders is een dorp dat deel uitmaakt van de gemeente Brielle en ligt in Zuid-Holland. Chuanguang Hu en zijn vrouw Chi Tian Hu zijn enthousiaste horeca ondernemers. Zij hebben in het verleden al meerdere restaurants en cafetaria gehad en startten in 2022 met een goednieuwe uitdaging: Family Vierpolders. ‘Horeca zit bij ons al lang in het bloed en we zijn weer toe aan een hele nieuwe uitdaging. Vierpolders is een prachtig dorp en vol in ontwikkeling, daar sluit ons Family eethuis erg goed op aan’, zegt Chuanguang. 

Deze Family vestiging is vlak bij binnenkomst van het dorp gelegen en bevat ruime parkeergelegenheden. De vestiging is onlangs verbouwd en biedt naast de afhaal ruim voldoende zitplaatsen voor mensen die even een hapje willen blijven eten. Chuanguang en zijn vrouw laten jou meteen welkom voelen dankzij hun ruime ervaring binnen de horeca.  

Eethuis Family Vierpolders heeft een ruim assortiment. Je kunt bijvoorbeeld genieten van onze heerlijke burgermenu’s, seizoensspecials en favoriete sundae specials. Chuanguang voegt hier het volgende aan toe: ‘naast ons typische, heerlijke Family assortiment willen wij ook een aantal specialiteiten vanuit onszelf aanbieden. Denk aan pan maaltijden en Oosterse specialiteiten. Heerlijke combinaties waar we trots op zijn!’.  

Kortom, bij Family Vierpolders kom je echt thuis! Of je nu een kiest voor een burgermenu met het hele gezin, enkel een kopje koffie komt drinken of voor een heerlijk belegd broodje tijdens de lunch gaat: Family Vierpolders heeft het allemaal! Met onze ruime openingstijden zien wij je graag snel terug in onze vestiging.  

 

Benieuwd naar onze Family specialiteiten? Wij heten u van harte welkom!  

“De absolute aanrader, welke je echt eens geproefd moet hebben is onze frites special hete kip. Deze is populair in Vierpolders en omstreken."

ONZE KERNWAARDEN

Samen genieten is waar het bij Family om gaat. In het Family eethuis geniet je samen van jouw favoriete Family gerechten. Maar van Family kan je ook thuis genieten, bestel Family voor thuis, zo geniet je overal van de lekkerste Family maaltijden.

Het is onze passie om altijd wat lekkers op tafel te zetten, met kwaliteit. Wij bieden jou een kaart vol (h)eerlijke producten en maaltijden die liefdevol worden bereid met de beste ingrediënten. Of je nou zin hebt in één van onze favorieten, zoals een Family burger met frietjes of juist voor wat extra groente wilt gaan zoals een salade, wij kiezen voor het beste en werken alleen met A-merken van top kwaliteit.

Bij Family Vierpolders staat de deur altijd voor je open. Op elk moment van de dag kan je bij ons genieten, van lunch tot diner en van een kopje koffie tot een late middagsnack of borrelplank, bij ons ben je altijd aan het juiste adres. 

accordion